Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Bízik új albuma sikerességében a The Dark Element

Facebookján osztotta meg gondolatait a csapat

2019. szeptember 06. - Jurancsik Eszter

November 8-án kerül az üzletek polcaira a The Dark Element második nagylemeze, amely a Songs The Night Sings címet kapta.

Az egykori Nightwish-frontasszony Anette Olzon és az ex-Sonata Arctica gitáros Jani Liimatainen 2016-ban alapította a zenekart, társaik Jonas Kuhlberg basszer és Rolf Pilve dobos. Az új lemez producere Jani.

69271561_694724137662655_3093833224932941794_n.jpg

Debütáló korongjuk a csapat nevét viselte, és 2017 őszén jelent meg, a rajongók körében pedig hatalmas népszerűségre tett szert. 

Most a Facebookon osztotta meg gondolatait az új albumról Anette és Jani.

"Nagyon izgalmas, hogy egy új lemezt adunk ki, és könnyebbek voltak a felvételek, mert én és Jani most már nagyon jól ismerjük egymást. Szerintünk ez az album jobb lett, és azt hiszem, akik szerették az előzőt, ezt is fogják."

- osztotta meg gondolatait a svéd énekesnő, finn zenésztársa pedig hozzátette:

"Azt gondolom, hogy az album súlyosabb, de mégis hihetetlenül dallamos, és új zenei lehetőségeket fedezhettünk fel. Megtaláltuk azt a stílust, amelyet kerestünk."

A korong első klipes dalát már láthattuk - a címadó dalhoz készített a formáció videót.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7615042978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása