Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb kisfilmet forgat a Delain!

Még nem tudni, melyik dalhoz forognak a kamerák

2019. szeptember 03. - Jurancsik Eszter

A derék hollandok februárban jelentették meg utolsó kiadványukat, amely egy középlemez volt - a Hunter's Moon címre keresztelt kiadványon a négy új szám mellett tíz élő felvétel is helyet kapott.

8656c1e6c9fbaa8757d24b3e6f84fba7bcdb21dc.jpg

A Masters Of Destiny címet viselő szerzeményhez forgattak utoljára videót Charlotte Wesselsék, amely klip igencsak különleges hangulatúra sikerült. Tegnap hintette el a formáció, hogy új kisfilmen dolgoznak - ám azt egyelőre nem tudni, melyik dal kerül klipesítésre. 

A zenekar egyébként javában dolgozik új nagylemezén, amelyről elárulták: a 2016-os Moonbathers nyomdokain lépked majd. Nyáron a mindig vigyori gitáros lány, Merel Bechtold kilépett az együttesből, hogy másik csapatára, a Dear Motherre koncentrálhasson, és nem tudni, ki veszi át a helyét, de a banda szekere megállíthatatlanul tör előre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2815038330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása