Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: "Átléptem a határaimat!"

A Duke TV-nek adott interjút az énekesnő

2019. szeptember 03. - Jurancsik Eszter

Augusztus 30-ával landolt a lemezboltok polcain Tarja új albuma, az In The Raw. A finn tehetség elárulta: ez a korong lett eddigi legkeményebb, legsötétebb és legszemélyesebb anyaga, érzései pedig hasonlóak ahhoz, amikor 2004 nyarán a Nightwish-hal piacra dobták a Once című nagylemezt.

62342883_419606241958159_7217358392472371200_n.jpg

Három nótát is láthattunk klipes formában a kiadványról, a Dead Promisest, a Railroads-ot és a Tears In Raint - utóbbi szerzeményéhez igen különleges videót forgatott a dalospacsirta.

Most a Duke TV-nek mesélt a lemez kapcsán Tarja. 

"Nem nevezném magam crossover művésznek, sőt utálom ezt a szót. Egyaránt közel áll hozzám a rock és a klasszikus zene is. Persze a klasszikus koncertjeimen a rajongók között sok metálos is akad, vegyes az összetétel, de ez benne a nagyszerű."

- kezdte mondandóját Tarja, majd így folytatta:

"A zene egy érzelem! Életkortól, különbségktől függetlenül összeköti az embereket. Nincsenek is különbségek, ugyanolyanok vagyunk!"

Elmondta azt is: a klasszikus zene az élete, nem fog tudni soha elszakadni ettől, noha metálénekesnőként tartják számon, és hogy az új albummal átlépte a saját határait - ezt mi megerősítjük, hiszen az In The Raw -amelynek kritikája a testvérblogon olvasható - igen változatosra sikeredett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr10015038536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása