Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: "Az In The Raw az eddigi legszemélyesebb albumom."

Új kiadványáról mesélt az énekesnő

2019. június 15. - Jurancsik Eszter

Tarja Turunen új albuma augusztus 30-ával, In The Raw címmel szabadul a világra, az első dalt pedig már hallhattuk a Dead Promises képében. A korongon olyan neves kollégák szerepelnek, mint az olasz Lacuna Coil énekesnője, Cristina Scabbia vagy a Kamelot-frontember Tommy Karevik.

57083485_2247522558602015_7941567441392369664_n.jpg

A Record Collectornak mesélt a kiadvány kapcsán a Nightwish egykori pacsirtája, a beszélgetést a Blabbermouth is átvette.

"Igazán nyers anyagot akartam. Tavaly év végén a rengeteg turné miatt nagyon kimerült voltam. A dalszövegekben ott a fájdalom, de bizonyos mértékű fájdalomra szükség van, amikor dalokat írok. Azt hiszem, ez a lemez lesz az eddigi legszemélyesebb anyagom."

- mesélte Tarja az új albumról.

"Kicsit úgy érzem most magam, mint amikor a Nighwish-sal megjelentettük az Once-t. Ez a lemez lesz az én Once-om."

Kiderült: a finn szépség nagyon jó barátnője Cristina Scabbiának, akivel a Goodbye Stranger című dalt rögzítette, de Tommy Kareviket is fantasztikus énekesnek tartja.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1514896050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása