Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Negyedik albumán dolgozik a Dark Sarah!

Heidiék stúdióznak!

2019. június 04. - Jurancsik Eszter

Heidi Parviainen, az Amberian Dawn egykori pacsirtája 2012-ben hívta életre Dark Sarah nevet viselő projektjét, amely egy elhagyott fiatal nőről szól. Három albumot vett fel a csapat ezzel a szisztémával, a Beyond The Black Veilt (2015), amely a köztes világban játszódik, 2016-ban a The Puzzle-t, amelyben az Alvilágot rója a Heidi által megformált Dark Sarah, majd 2018-ban a The Golden Moth címre keresztelt korongot, ahol a fiatal lány már a felső világba érkezik. 

dark-sarah_2.png

 

 

A finn formációnak időközben hivatalos tagjává vált Juha-Pekka "JP" Leppäluoto (Northern Kings, Charon), akivel először a The Puzzle-n hallható Dance With The Dragon című, nagy sikert aratott szerzeményben duettezett Heidi. 

Korábban az énekesnő elárulta: a Dark Sarah-trilógia itt véget ért, ám szó nincs arról, hogy nem készítenek több lemezt. Sőt! Néhány nappal ezelőtt a banda Facebookos profilképe a következőre cserélődött:

ds.jpg

 

Azaz Heidiék stúdióba vonultak, hogy a negyedik albumukon dolgozzanak. Bővebb információkat még nem közölt a zenekar a készülő korongról, de gőzerővel írják a dalokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr514878756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása