Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jinjer: készül az új lemez, ősszel amerikai turné

Nem pihen a banda!

2019. május 29. - Jurancsik Eszter

Nem unatkozik az ukrán Jinjer, hiszen januárban megjelentették Micro címre keresztelt EP-jüket, amelyről az Ape, a Dreadful Moments, a Perennial és a Teacher! Teacher! című dalokhoz videót is forgattak. Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint Tatiana Shmaylyuk és zenésztársai megkezdték új stúdióalbumuk felvételeit is. 

jinjerbandmay2019_638.jpg

A csapat elmondása szerint az ősszel boltokba kerülő kiadvány a 2016-os King Of Everything című korong vonalát viszi majd tovább, tehát a megszokott Jinjeres hangzással találkozhatunk majd.

Tatianáék a kijevi Kaska stúdióban ténykednek jelenleg, és bár a lemez pontos megjelenési ideje még nem ismert, gőzerővel írják a számokat. Azonban nemcsak az új album miatt lehet izgatott a formáció, ugyanis szeptemberben egy 42 állomásos turnéra indulnak Amerikában, de Kanadában is fellépnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7414868212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása