Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee: "A Bring Me To Life ezer emléket hoz felszínre..."

A csapat első slágeréről mesélt az énekesnő

2019. május 17. - Jurancsik Eszter

2003 márciusában került boltokba az Evanescence legelső albuma, a Fallen. E korongon hallhattuk az akkor már 8 éve létező együttes számára az első komoly sikereket meghozó Bring Me To Life című szerzeményt, amely hetekig vezette a listákat a világ minden táján.

Amy Lee, a csapat énekesnője - aki mára az egyetlen tag maradt az eredeti felállásból - korábban mesélt a dalról. Elmondta: korábban évekig egy mérgező kapcsolatban élt, ahol megtapasztalta a fájdalmat, a bánatalmazást. E kapcsolat is inspirálta többek közt a dalszöveget.

magazinecover.jpg

 

Most újabb érdekességeket árult el a frontasszony a szóban forgó szám kapcsán a  Seminole Hard Rock Hollywoodnak - a beszélgetést a Blabbermouth is átvette.

"Amikor a Fallen dalait énekelem, az egyszerre a múlt, a jelen és a jövő. Semmi nem adhat nagyobb elégedettséget, mint látni a közönséget és érezni, hogy ezek a dalok mennyire sokat jelentenek nekik. A Bring Me To Life előadása közben eszembe jut, milyen is volt, amikor ez az egész elkezdődött, hogy milyen őrült időszak volt ez."

- magyarázta az énekesnő.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4614831812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása