Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia: "Nem felejtettük el, honnan indultunk!"

Visszaemlékezett a múltra az énekesnő

2019. május 14. - Jurancsik Eszter

Ha olasz metálcsapatokra gondolunk, szinte biztos, hogy a legtöbb ember fejében felvillan a milánói Lacuna Coil, akik 1994-ben alalkultak, többszöri tag-és névcsere után 1998-ban pedig kiadták első EP-jüket, amely a zenekar nevét viselte. Egy évvel később megérkezett az In A Reverie címre keresztelt első nagylemez. Hol a tipikus gótikus, hol a kicsit modernebb hangzás kapott helyet kiadványaikon, ám rajongótáboruk hűséges maradt a zenekarhoz, akik szinte megállás nélkül turnéztak az elmúlt három évben - 2016 nyarán jelent meg legutóbbi, Delirium címet viselő korongjuk.

lacuna_coil_01.jpg

A zeneipar változásairól, a csökkenő CD-eladásokról és a technikai fejlődésről korábban már mesélt a frontasszony Cristina Scabbia, aki elmondása szerint először nem is akart énekesnő lenni. 20-25 éve kazettákkal kezdték karrierjüket, majd jött az mp3, Cristina pedig ekkortájt azon filozofált, mi jöhet még...?

A banda legfrissebb posztjában az énekesnő ismét visszaemlékezett a múltra, mégpedig annak apropóján, hogy a formáció ma megkezdte legújabb albumának felvételeit.

"Végre ma stúdióba vonultunk és megkeztük az új számok felvételét! Csak azt akartam elmondani, skacok, hogy nagyon boldog és feltüzelt vagyok (a fiúk is)!"

- kezdte sorait Cristina, majd így folytatta:

"Soha, semmit nem vettünk magától értetődőnek, soha nem felejtjük el, honnan indultunk!"

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2314826892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása