Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Charlotte Wessels a Delain új albumáról mesélt

Hamarosan az EP is kapható lesz!

2019. február 17. - Jurancsik Eszter

Azt jó ideje tudni lehet, hogy a holland együttes Hunter's Moon címmel február 22-én dobja piacra új középlemezét, amely négy teljesen új dalt és tíz élő felvételt tartalmaz majd - utóbbi számok a Nightwish énekes-gitárosával, Marco Hietalával 2017-ben közösen tartott turnén, a Danse Macabre-n hangzottak el.

A banda korábban azt is elárulta: gőzerőkkel dolgoznak az új nagylemezen is, ennek kapcsán árulta el Charlotte Wessels énekesnő, hogy a 2016-os Moonbathers vonalán tovább lépkedve ugyanazt az epikus hangzást fogja képviselni, mint elődje. 

delain-band-2018.jpg

Nemrégiben a csapat videót forgatott a Masters Of Destiny című vadonatúj szerzemáényhez, amely óriási siker lett, és mintegy ízelítőként szolgál a stúdióalbumból.

"A rajongók nagyon pozitívan reagáltak a Masters Of Destinyre. Ez bátorít minket, hogy folytassuk ezt az utat!"

- lelkendezett az énekesnő.

charlie.jpg

A brigád nemrégiben a 70 000 Tons Of Metal nevezetű, óceánjárós fesztiválon tette tiszteletét, ahol a szóban forgó dal is felcsendült.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5714632424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása