Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Terveiről mesélt Anneke van Giersbergen

Az énekesnő izgalmas dolgokról áradozott.

2018. november 12. - Sarok Bettina

31888398_1889443514680997_4653892928333152256_n.jpg

A holland énekesnő hamarosan piacra dobja Symphonized elnevezésű, szimfonikus koncetlemezét, amiről korábban már szamtalanszor mesélt, a korong különlegességéről azonban ezúttal is ejtett néhány szót a Goetia Media kérésére. A vokalista egyébként újdonsült csapatáról, a VUUR-ről is mesélt, ám a jövőbeli terveiről is elárult némi apróságot.

Igen, ez egy logikus lépés, nem igaz? Bár egy nagyzenekarral elég költséges a turné. Nem történik semmi különös, hacsak nem vagy híres művész, tele pénzzel, akkor mindez megvalósítható. Ternészetesen szeretnék turnézni, hiszen ezért is lépett érvénybe az ötlet. A következő évben, talán a 2019-es év végéig új dalokkal indulunk útra, több előadással - mégtöbb előadással Hollandiában is.

 - árulta el a jövőre tervezett jubileumi turnéről, ami 25 éve tartó karrierje előtt tiszteleg majd.

Valóban megalapítottam a zenekart, mivel szeretnék néha egyedül kiadni zenét. Sok közreműködésem van más csapatokkal, mindez nehéz, de nem a saját zenekaromnak, bármit is csinálok. A VUUR-rel keményebb dalokat csinálunk, a saját nevemen pedig klasszikus és akusztikus nótákat adok ki, így az embereknek sokkal világosabb lesz, hogy mit is csinálok. Az emberek néha összezavarodnak, mint például az Aqua De Annique-nél fogalmuk sincs arról, hogy mire is kell fókuszálniuk. Most a VUUR-ra kell összpontosítani, ami a sajátom, és sokkal keményebb.

- magyarázta.

exclusive-vuur-in-stores-and-exclusive-give-aways.jpg

 Igen, abszolút. Egyáltalán nem akarok két dolgot egyszerre csinálni, mármint a keményebb nótákat keverni az akusztikussal - valósznű, hogy néha változtatni fogom a VUUR-t egy akusztikus albumra.

- fejezte be mondandóját, miszerint boldog-e a VUUR megalapításával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1314368009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása