Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jövőre tervezi kiadni új lemezét a Lacuna Coil

Interjút adott Cristina Scabbia

2018. november 08. - Jurancsik Eszter

A Metal Waninak adott interjút nemrégiben Cristina Scabbia, a milánói csapat énekesnője, amely beszélgetésben felfedte: jövőre új albumot terveznek a világra szabadítani zenésztársaival. 

A formáció legutóbbi korongja Delirium címmel, 2016 májusában került boltokba, és rögtön Billboard 200-as listáján a 33. helyen startolt, majdnem beérve ezzel a 2014-ben piacra dobott Broken Crown Halo album 27. helyezését. Az olasz együttes rajongóinak hűségét mutatja az a tény is, hogy a lemez megjelenését követő egy héten belül több, mint 13 ezer hanghordozó talált gazdára.

lacunacoilbandpromooct2018_638.jpg

Cristináék új DVD-je, a The 119 Show - Live In London címmel, november 19-én jön ki, 28-án pedig a Nothing Stands In Our Way című könyv, de van még egy jó hír a rajongók számára, ugyanis a brigád nemsokára nekikezd az új dalok írásának.

"A fejünk most turné üzemmódban van, ráadásul rengeteget dolgoztunk a könyvünkön és a DVD-n, így nem sok erőnk maradt a dalszerzésre, ám mihelyst hazatérünk Olaszországba, elkezdjük a munkát. Nagyon komolyan gondoljuk a szövegírást és a felvételeket, reméljük, jövőre kiadhatjuk az új albumot."

44098736_10155391511886706_9077328837959745536_n.jpg

- kezdte Cristina, aki egyébként tavasszal a The Voice tehetségkutató olaszországi változatában mentorként is kipróbálta magát. 

Az énekesnő a zeneipar változásairól is kifejtette véleményét:

"A CD-k eladása szerintem továbbra is csökkenni fog, hiszen manapság már kényelmesebb az embereknek letölteni a zenét. De ez nem érdekes, mert úgy gondolom, hogy ez egy 'evolúció'. Belegondoltam, hogy 20 évvel ezelőtt kazettákkal kezdtük, aztán jöttek a CD-k, és azt gondoltam: >>Ó Istenem, Istenem, hogy fog ez működni?!<< Később elterjedt az mp3, és mindenki arról beszélt, mi jöhet még?! A dolgok folyamatosan változnak, és a jövőbe kell kapaszkodnunk. Az embereknek zenére van szüksége, zenét kell hallgatniuk."

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9814360809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása