Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jövőre érkezik az új The Dark Element-album

Már készül Anette Olzonék második lemeze.

2018. október 16. - Sarok Bettina

dark-element-2.jpg

2017 novemberében jelent meg a The Dark Element saját magáról elnevezett bemutatkozó nagylemeze, mely projektet Jani Liimatainen (ex-Sonata Arctica, Kotipelto) és Anette Olzon (Alyson Avenue, ex-Nightwish) indított hódító útjára. A csapat jelenleg is e korongot népszerűsíti, a rajta helyet kapott dalok pedig azonnal hatalmas sikert arattak világszerte.

A közelmúltban kiderült, hogy már lázasan dolgoznak második nagylemezükön, Nettie elmondása szerint pedig az újdonsült dalok jóval felülmúlják majd a jelnleg ismerteket:

A következő hétvégén stúdióba vonulok, hogy elkezdjük felvenni az új The Dark Element-album demóit. Csupán annyit szeretnék mondani, hogy Jani ismét megcsinálta. Nagyon izgatott! vagyok!

- csiripelte az Instagramon.

A The Dark Element fellépései egy időre véget értek. Azt hittem, azt kell mondanom, hogy a következő három hétről le kell mondanom, de ez végül nem így lett. Visszamegyek a régi rajztáblámhoz, hogy az utolsú dalt is megírjam, ami még hiányzik az új albumról. A következő hónapban megkezdjük a dobok felvételét, jövőre pedig ti is hallhassátok majd az új albumunkat. Alig várom már, hogy rögzítsük és végre kiadjuk, de legfőképp azt, hogy élőben is előadhassuk.

- magyarázta Jani.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr914305063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása