Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Leaves' Eyes - Riders On The Wind

Új kisfilmet jelentetett meg az együttes.

2018. augusztus 30. - Sarok Bettina

leaves-eyes-encabezan-un-espectacular-cartel-para-el-mes-de-abril.jpg

Januárban került a lemezboltok polcaira a Leaves' Eyes vadonatúj korongja, a Sign Of The Dragonhead. Az újdonság egyébként az első album volt Elina Siirala énekesnővel a fedélzeten, aki 2016-ban váltotta az alapító Liv Kristine-t. Az új felállású zenekar jelenleg is, e lemezt népszerűsíti világszerte, néhány órája pedig megjelentettek egy vadonatúj videoklipet, ami ezúttal a Riders On The Wind című számhoz készült.

Az kiadványról egyébként két dal került megfilmesítésre; elsőként az Across The Sea névre keresztelt dalt láthattuk képi világgal ellátva, majd ezt követte a Jomsborg nevezetű tétel. A Fires In The North című szerzemény egyébként középlemezként is debütálásra került, amihez egy dalszöveges klip is forgott.

Íme az újdonság:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4214213029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása