Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Dark Sarah - The Gods Speak feat. Marco Hietala & Zuberoa Aznárez

Új kislemezzel jelentkezett az együttes.

2018. augusztus 24. - Sarok Bettina

dark-sarah.jpg

Hamarosan a boltok polcaira kerül a finn formáció vadonatúj korongja, ami a The Golden Moth elnevezést kapta. Az újdonság beharangozója a Trespasser című dal volt, mely nóta egy kisfilm keretein belül került publikálásra. Az utóbbi időben kiderült, hogy újabb video érkezése várható, mindemellett pedig előzetesek is napvilágra kerültek, mintegy bemutatva, hogy mire is számíthatnak majd a fanatikusok.

Behind The Black Veil, valamint a The Puzzle jegyein haladva ez az album is vendégénekesek közreműködésével készült el. Elsőként Zuberoa Aznarez nevére derült fény, ám a finn szoprán kicsit sem aprózta el a meglepetéseket, így nem sokkal később kiderült, hogy Marco Hietala (Nightwish,Tarot), és Netta Skog (ex-Ensiferum, ex-Turisas) is hallható lesz majd egy-egy dal erejéig.

A mai napon megérkezett a csapat vadonatúj kislemeze, a The Gods Speak című szám képében, mely tétel az imént említett Marco és Zuberoa közreműködésével került rögzítésre. A számhoz egyébként egy dalszöveges videoklip is készült, amit Wayne Joynernek köszönhetnek a finnek.

Íme:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2814200501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása