Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amaranthe: két hónap alatt vették fel az új lemezt

Belehúztak a munkába Elize Rydék

2018. augusztus 22. - Jurancsik Eszter

A svéd modern metált játszó zenekar kapcsán megírtuk, hogy új lemezük Helix címmel, október 19-én kerül az üzletek polcaira, egyúttal a csapat felfedte a borítót és a szerzemények címeit is. E kiadványon férfi hangként a Jake E helyére került Nils Molin (Dynazty) hallható.

amaranthebandaug2018_638.jpg

A Wacken Open Air fesztiválon is vendégeskedett az együttes, ahol interjút adtak. Elize Ryd, a banda énekesnője a lemezkészítésről mesélt:

"Mindössze két hónap alatt vettük fel az albumot, és a dalok írása is csak ennyi időt vett igénybe. Tudom, őrültek vagyunk, de ez az, amit igazán magunkénak érzünk. A kiadó megkérdeze: biztosan elég két hónap egy lemez megírásához? Mi azt mondtuk, hogy természetesen igen! És megcsináltuk!"

A korongot egyébként az a Jacob Hansen producerelte, aki a Kamelot, a Sirenia és a Delain lemezei kapcsán is végzett ilyen munkálatokat.

A banda első videóját is közzétette nemrégiben, amely a 365 címet viselő dalhoz készült - a kisfilm rendezője Patric Ullaeus volt, aki nem kisebb nevekkel dolgozott már együtt, mint a Dimmu Borgir, az In Flames vagy a Lacuna Coil.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8014195001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása