Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Otep - To The Gallows

Új videó!

2018. május 27. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a kaliforniai Otep új nagylemeze kiadására készül. Otep Shamayáék kiadványa a Kult 45 címet kapta és július 27-én, a Napalm Records felügyelete alatt kerül majd a boltok polcaira. 

Korábban az énekesnő így nyilatkozott az albumról:

"Minden érzékedet betalálja majd. Nemcsak egy hadüzenet lesz Trumpnak, hanem figyelmeztetés is az ország polgárai számára..."

otepbandjan2018_638.jpg

A vegán, leszbikusságát is nyíltan vállaló frontasszony teljes mellszélességgel kiáll a különböző szubkultúrák elfogadása mellett - ez a téma is fellelhető majd az új albumon. 

"A művészet, a zene lehetővé teszi az erőszakmentes harcot. A To The Gallows célja, hogy fényt derítsen Trump dolgaira, támogatóira, az egészségügyre, az LGBTQ, az afro-amerikai, a spanyol ajkú és nők ellen elkövetett tetteire."

- magyarázta az énekesnő.

A korong dallistáját és borítóját korábban már megmutatta a csapat.

Az első szám az új korongról nemrég vált elérhetővé, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5414005770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása