Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Júliusban érkezik az Otep új lemeze!

A Kult 45 címet viseli majd a kiadvány

2018. május 02. - Jurancsik Eszter

A 2000-ben, Los Angelesben alakult heavy metal csapat nyolcadik lemeze kiadására készül. Az Otep Shamaya vezette banda új korongja a Kult 45 címet kapta és július 27-én, a Napalm Records felügyelete alatt kerül a boltok polcaira. 

otepincoldvid_638.jpg

"Ez a lemez minden érzékedet betalálja majd. Nemcsak egy >>vádirat<< Trump ellen, hanem figyelmeztetés is az ország polgárai számára, hogy baj van, merjenek felállni és ennek hangot is adni. Rendkívül nyers album lesz."

- magyarázta a 38 éves Otep (polgári nevén Shannon Michelle Atchley), aki nyíltan vállalja leszbikusságát és vegán életmódját. Az énekesnő emellett teljes mellszélességgel kiáll a különböző szubkultúrák mellett, és többször kampányolt elfogadásuk mellett. A dalokban is főként e témákat veszi alapul a zenekar, július 5-ével pedig turnéra indulnak az Államokban. A fellépéssorozat a nevadai Las Vegasban kezdődik és augusztus 18-án, a kaliforniai Venturában ér véget. 

Az együttes felfedte a lemez számlistáját és borítóját, íme:

01. Hail To The Thief 


02. Halt Right 


03. Molotov 


04. Said The Snake

05. Undefeated 

06. Trigger Warning 


07. Cross Contamination 


08. Shelter In Place 


09. Boss 


10. To The Gallows 


11. Sirens Calling 


12. Invisible People 


13. Be Brave 


14. Wake Up (cover of RAGE AGAINST THE MACHINE) 


15. Feral Oracle (bonus track) 

 

16. The Tribe Speaks (bonus track)

És az albumborító:

otepkult45.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4613886102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása