Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Kobra And The Lotus - The Chain

Új videó a bandától!

2018. április 26. - Jurancsik Eszter

Holnap dobja piacra Prevail II című albumát a kanadai Kobra And The Lotus, az albumról pedig már láthattuk-hallhattuk a Losing My Humanity és a Let Me Love You című szerzeményeket.

img_0714b.jpg

Korábban az énekesnő, Brittany "Kobra" Paige így nyilatkozott a korong kapcsán:

"Az emberiség létezésének egyik legnagyobb kihívása annak megőrzése. Ez az album még mélyebbre merül a lelkünk sötétjébe és felfedezi a személyes gyötrelmünket és küzdelmünket, amit magunknak, egymásnak és a Földnek okozunk. Közhely, hogy az emberek feladják és elvesztik önmagukba vetett hitüket. Ez kihat a mindennapi tetteinkre és viselkedésünkre. Bénítóan önsorsrontó faj vagyunk, de ugyanakkor mélyen képesek az önzetlenségre a fejlődésre és pozitivitásra. Ez az album azzal a világos üzenettel zárja a 'Prevail' lemezeket, hogy tudomásul veszi: minden ember vágya, hogy éljen, és mindenki megérdemli, hogy valóban látszódjon, hogy szeressék és meghallják. A tudatlanság megszűnésévelfel tudjuk ismerni, hogy ebben mindannyian együtt vagyunk.”

Íme az új dal, a The Chain, amely egyébként a Fletwood Mac 1997-es dalának átdolgozása:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1713872358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása