Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Liv Kristine: " A Leaves' Eyesnak nevet kellett volna változtatni"

Különleges interjút adott az énekesnő!

2018. április 21. - Sarok Bettina

lepress2.jpg

2016-ban bombaként robbant a hír, miszerint Liv Kristine és a Leaves' Eyes útjai külön váltak, mindezt azonban tovább tetőzte az, hogy az énekesnő kidobásával egy időben már az új vokalistát is bemutatta a 2000-es évek elején alakult formáció. Liv egy interjú során elmondta, hogy mindez a háta mögött zajlott le, a srácok viszont mindezek ellenkezőjéről vallottak.

A norvég dalos pacsirta a minap adott interjújában számos tervéről mesélt, ám nem volt rest válaszolni az egykori csapatára vonatkozó kérdésekre sem. Mint ismeretes, a Leaves' Eyes az énekesnőről lett elnevezve, így okkal várta el társaitól azt, hogy miután őt elbocsátották, a zenekar másik néven folytassa munkásságát:

Igen, úgy gondolom, hogy ez lett volna a helyes döntés, - amint azt már korábban is említettük. Amint megkaptam a hírt, miszerint Elina cserél majd le, és hogy készen áll a Leaves' Eyes-turnéra, azt reméltem, hogy megváltoztatják a zenekar nevét, és hogy új koncepciót fognak majd kialakítani.

- árulta el Liv, aki azt is elmondta, hogy rettenetesen szomorú, amiért már nélküle csendülnek fel az általa írt szerzemények:

A zene arra ösztönözött, hogy menjek vissza a gyökereimhez. Most, néhány évvel később, látva a dolgokat perspektívában, hatalmas szomorúságot érezek, amikor ezeket a dalokat, - amelyek nagyon kedvesek nekem -, nélkülem játszák élőben.

- magyarázta.

Liv további apróságokat is megosztott a dalszerzéssel, valamint terveivel kapcsoltban, ám kitért arra is, hogy bár jeleneg szólóalbumával van elfoglalva, a közeljövőben szívesen dolgozna együtt Tarjával, Doróval, a Tyr énekesével, és még számos fantasztikus előadóval egyaránt.

Köztudott, hogy Liv jelenleg a Midnattsol második énekesnője, mely formáció májusban dobja piacra vadonatúj nagylemezét, majd hamar útra is kelnek majd népszerűsíteni azt, ám mindezek mellett az idősebbik Espenæs  azt sem tartja kizártnak, hogy visszatérjen a köztudatba első zenekara, a Theatre Of Tragedy - erről egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, ám az énekesnő bízik abban, hogy terve sikerrel zárul.

tot3470d91c71fafacfcb99636a4d754c79.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8413853180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása