Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Festőnek állt Anette Olzon

Új területen próbálja ki magát az énekesnő

2018. március 04. - Jurancsik Eszter

Anette Olzon az idő múlásával egyre sokoldalúbb lesz. Ezt bizonyítja, hogy egyszerre két hivatása is van - amikor nem a The Dark Element frontasszonya, akkor egy helsingborgi kórházban ápolónőként segíti a beteg embereket a svéd csillag. Emellett komoly szinten sportol és remekül ért a divathoz is. 

the_dark_element_anette_olzon_1.jpg

Most újabb dologba vágott a Nightwish egykori énekesnője: festeni kezdett. Nem ő az egyetlen metálpacsirta, aki vászonra viszi fantáziáját, hiszen Liv Kristine és a Delain frontlánya, Charlotte Wessels is kipróbálta magát ebben a művészeti ágban.

Ma számolt be Nettie hivatalos blogján arról, hogy mennyire megszerette a festést és megmutatta egy művét is, a készítés különböző fázisaiban - tehetségéről meggyőzödhettek itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1213713214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása