Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Albumpremier: Visions Of Atlantis - The Deep & the Dark

Debütált a formáció új albuma.

2018. február 16. - Sarok Bettina

visionsofatlantisdec2017promo_638.jpg

A mai napon került a boltok polcaira az osztrák metálzenekar legújabb nagylemeze, ami a The Deep & the Dark elnevezést kapta. Az új felállású csapat beharangozóként a Return To Lemuria című dalt osztotta meg a közönséggel, mely nótához egy dalszöveges kisfilmet is készítettek. Ezt követően közzétettek egy előzetest is, melynek keretein belül belehallgathattunk az album összes dalába.

A mai napon azonban véget ért a várakozás a tűkön ülő rajongók számára, ugyanis a formáció újdonsága  a mai napon indult el hódító útjára, és ha ez nem volna elég, egy vadonatúj kisfilmet is megosztottak, a választás pedig ezúttal a The Silent Mutiny című számra esett.

 A teljes albumot pedig most nálunk is meghallgathatod, íme:

Érdekesség, hogy a német RTL 2 nevezetű tévéscsatorna a Clémentine Delauney vezette csapat The Deep And The Dark című számát használta aláfestőként a Trónok harca előzeteséhez, mely csatorna jelenleg a népszerű széria hetedik évadját sugározza. A különleges felvezetőt a Napalm Records lemezkiadó is megosztotta hivatalos YouTube-csatornáján keresztül. Íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6613674734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása