Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Alissa White-Gluz költőként is megállná a helyét

Érdekes interjút adott az énekesnő.

2018. január 31. - Sarok Bettina

cvebyvhxeaaryo3.jpg

Az Arch Enemy énekesnőjét a Spark TV kapta mikrofonvégre, a beszélgetés során pedig számos témáról mesélt a The Agonist éléről is ismert vokalista. Alissa szót ejtett többek között a dalszerzésről, az Arch Enemy legutóbbi albumáról, de a zenekar terveiről is megosztott egy-egy gondolatot.

Igazából ilyenkor rossz hangulatban kell lennem. Gyakran előfordult már, hogy az éjszaka közepén kezdtem el írni. Tegnap este írtam egy verset kb.  5:30-kor. Néha azonban az inspiráció valósággal sztrájkol. Nagyon szeretem a költészetet, szeretek verseket és dalszöveget is írni, mert ez az egyetlen dolog, ami nem igényel irányítást. Nem érzem azt, hogy irányítanom kell. Csak hagyom, hogy megtörténjen, és akkor tudom, hogy mi mikor történt, és hogyan fejeződik be.

-vallotta a dalszerzés, valamint második nagy szenvedélyéről, a költészetről. Továbbá elárulta, hogy sokkal inkább kedveli azt, amikor szomorú és sötét dolgokról kell írnia, mivel elmondása szerint a boldog dolgokat már nem tartja annyira érdekesnek, hogy dalt írjon róluk.

Ezek után Alissa szót ejtett a Will To Power sikeréről is, majd elárulta azt is, hogy mi is áll különleges színpadi megjelenésének hátterében:

Van egy nagyon tehetséges színpad- és világítási vezetőnk. Ő gondoskodik a világításról és minden másról, ami a színpadon történik. Számos zenekarral dolgozott már. Néha megpróbálok néhány szépia árnyalatot készíteni a ruhámra, mivel a háttérben szépia tónus van vagy amennyiben vérrobbantás van a háttérben, akkor vérfoltot helyezünk el a ruháimra.

-mondta különleges ruhakölteményeire utalva. 

arch-enemy-heavy-scotland-iain-cackblabbath-28-1024x682.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5513621440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása