Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Publikus Sharon den Adel szólóalbumának borítója

A dalcímekről is lehullott a lepel

2017. december 16. - Jurancsik Eszter

Tegnap írtuk meg, hogy a Within Temptation frontasszonya, Sharon den Adel újabb dallal lepte meg rajongóit az Out Of The Darkness című szerzemény képében.

sharooon.jpg

A holland mezzoszoprán pacsirta hetekkel ezelőtt fedte fel, hogy bár szólóban is kipróbálja magát, szó nincs a banda feloszlásáról, egyúttal a projektje nevét viselő My Indigo című számot is hallhattuk-láthattuk.

Az énekesnő szólóalbuma 2018. április 18-án kerül az üzletek polcaira, és most megmutatta Sharon a korong borítóját, ezzel párhuzamosan felfedte a dalok címeit is:

01. My Indigo
02. Indian Summer
03. Out Of The Darkness
04. Star Crossed Lovers
05. Crash And Burn
06. Someone Like You
07. Black Velvet Sun
08. Lesson Learned
09. Safe And Sound
10. Where Is My Love

myindigoalbumcover_638.jpg

A lemez borítója

A Within Temptation rajongóinak nincs oka aggódni: a zenekar új lemeze készülőben van, illetve jövőre a Tüskecsarnokban ismét magyar színpadra áll a formáció.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6513504833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása