Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Sharon den Adel: "Sokáig nem tudtam dalokat írni"

Kríziséről mesélt az énekesnő

2017. november 12. - Jurancsik Eszter

Néhány napja jelentette be a Within Temptation frontasszonya, hogy szólóprojektet indít My Indigo néven - véget vetve ezzel a találgatásoknak, amelyekben a leghajmeresztőbb feltételezések szerepeltek. 

 

A holland szépség egy videóüzenetet készített a rajongók számára, amelyben kitért a projektre, a csapat terveire és a 2014-ben megjelent Hydra album turnéja utáni, szokatlanul hosszú csöndre és annak okára.

sda.jpg

Sharon első körben bocsánatot kért a fanoktól a nagy hallgatás miatt, de ennek komoly okai voltak: édesapja megbetegedett, több életterületén problémákkal kellett szembesülnie. 

Ráadásul nemcsak magánéleti gondok ütötték fel fejüket, de az énekesnő a Hydra másfél éven át tartó turnéja után egyszerűen nem tudott dalokat írni. 

"Azelőtt turné után azonnal stúdióba vonultam, hogy dalokat írjak és vegyek fel. Most egyszerűen nem ment! Abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán akarom-e folytatni a zenekarral. Újra "meg kellett szeretnem" a Within Temptationt. Az elmúlt két évet a családommal és a barátaimmal töltöttem, ez segített újra feltöltődnöm."

Akkori érzéseit végül sikerült dalokba öntenie, így születhetett meg a szólóprojekt, ám a banda rajongóinak nincs oka aggodalomra: az új Within Temptation-lemez dalai demo fázisban vannak, és előreláthatólag 2018-ban kiadják az új anyagot. Tehát Sharon szólómunkája mellett a zenekar nem oszlik fel, hamarosan új albummal örvendeztetik meg a rajongókat.

within_temptation.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9413245253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása