Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Tarja -Feliz Navidad

Új kisfilmet jelentetett meg az énekesnő.

2017. december 06. - Sarok Bettina

23130740_1146589158807506_1956545927433468281_n.png

November 17-én hódította meg a nagyvilágot a finn énekesnő legújabb karácsonyi albuma, ami a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta. A vokalista azonban nemrégiben azt is elárulta, hogy egy duettlemezt is a boltok polcaira küld, ami a Feliz Navidad elnevezést kapta, és amelyen a névadó dalt két változatban hallgathatja majd meg a nagyérdemű.

Az egyik verzióban Tarja maga énekli a tételt, a másikban viszont számos kollégája, és egyben jóbarátja is hallható lesz majd. A kiadványon egyébként olyan énekesek énekelnek duettet az ex-Nightwish-énekesnővel, mint Doro Pesch, Simone Simons, Sharon den Adel, Tony Kakko, Timo Kotipelto, Elize Ryd, Hansi Kürsch, Floor Jansen és még sokan mások.

A Finnország hangjának is megválasztott énekesnő korábbi bejegyzéséből azonban az is kiderült, hogy ezúttal nem csupán egy egyszerű lemezről van szó, ugyanis Turunen jótékonysági célból rögzítette a korongot és ezáltal szeretne segítséget nyújtani mindazon károsultak számára, akik az Irma hurrikán áldozatai lettek. Az újdonság sikeréből befolyó összeget egyébként mind a károsultak kapják majd meg, egy új életkezdés reményében.

Maga a lemez december 8-án kerül az üzletek polcaira, a Nightwish alapítótagja viszont mintegy kedvcsinálóként közzétette a Feliz Navidedhez készült kisfilmet, mely video néhány órája került fel az earMUSIC lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára. Íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2813450865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása