Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Az Overtures háttérénekesnőjével koncertezik a Temperance

Még mindig nem tudni, ki veszi át Chiara helyét

2017. november 24. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben írtuk meg, hogy a milánói Temperance 4 év közös munka után megvált frontasszonyától, Chiara Tricaricótól. Az okokra egyik fél sem tért ki, Chiara viszont annyit elárult privát Facebook-profilján, hogy sajnálja zenésztársai döntését, hiszen ő rengeteg szenvedélyt tett a zenélésbe.

band.jpg

Chiara Tricarico 2013-tól, a kezdetektől a banda tagja volt - eltávolításának okára nem tért ki sem ő, sem a zenekar

Arról is beszámoltunk, miszerint vendégénekesnő segíti a srácokat egy kisebb angliai turnén, nevét azonban nem fedték fel. Most azonban kiderült, hogy az olasz Overtures háttérénekesnőjével, Alessia Scolletti-vel indultak útnak és két fellépést még biztosan lenyomnak együtt. Nem tudni azonban, hogy az énekesnő állandó tagja marad-e a csapatnak, vagy a fiúk új vokalistát keresnek.

alessia.jpg

Alessia Melany Scolletti, az Overtures háttérvokalistája tartott a Temperance-szel Angliába

Mindeközben az eltávolított dalos pacsirta sem lógatja a lábát: Chiara továbbra is énekel, és bár konkrétumokat nem fedett fel az alábbi bejegyzésében látható képekről, de abban biztosak lehetünk, hogy nem hagyja veszni tehetségét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6513365737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása