Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Temperance: Chiara elhagyta a csapatot

Az okokra nem tért ki egyik fél sem

2017. október 26. - Jurancsik Eszter

Az idei év sem mentes a female metal körüli botrányoktól és szétválásoktól, elég csak Dianne van Giersbergen és a Xandria nem túl szép különválására, majd az idén alakult Maidens Of The North-ból lépett ki két énekesnő (Helena és Sonja), hatfősre csökkentve a zenekar létszámát. 

Most az olasz Temperance háza tájáról érkezett a hír, miszerint a fiúk és vörös hajú énekesnőjük, Chiara Tricarico külön utakon járnak. A 28 éves frontasszony távozásának okaira nem tért ki a csapat, ez ügyben későbbre ígérnek bővebb tényfeltárást.

Chiara Facebookos oldalán az olvasható: sajnálja, hogy zenésztársai megváltak tőle, rengeteg szenvedélyt tett az együttesbe és a zenélésbe.

temperance-2016-710x450.jpg

A banda 2013-ban alakult az olaszországi Milánóban, Chiara pedig a kezdetektől erősítette a legénységet. Három nagylemezt jelentettek meg és idén februárban Szombathelyen is felléptek.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2913091588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása