Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cellar Darling: új videó!

A Six Days-hez készült animációs klip

2017. november 07. - Jurancsik Eszter

Anna Murphy, Merlin Sutter és Ivo Henzi tavaly szálltak ki a svájci folk metalt játszó Eluveitie zenekarból, hogy Cellar Darling néven új formációt hozzanak létre. Alig egy év alatt felvették közös albumukat, amely a This Is The Sound címet kapta - a korong egyébként június 30-án került boltokba.

cella101.jpg

Erről a Black Moon, az Avalanche és a The Hermit címre keresztelt szerzeményeket láthattuk-hallhattuk. Néhány nap múlva a csapat az olasz Lacuna Coillal indul európai turnéra, amely december közepén ér véget, így népszerűsítve a lemezt.

A napokban jelentkezett új videoklippel a banda, amely a Six Days című dalhoz készült, és az utolsó Földön élő ember történetét meséli el animációs formában, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4113199761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása