Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Egy színpadon Simone Simons és Cristina Scabbia

A Heaven's A Lie című dalt énekelték együtt New York Cityben

2017. október 01. - Jurancsik Eszter

A Lacuna Coil és az Epica közös fellépéssorozata szeptember 29-ével véget ért, nemrég pedig Los Angelesben a holland hatosfogat Storm The Sorrow című számát Cristina Scabbiával adták elő.

fhm5is2.jpg

Pénteken, a turné utolsó buliján a New York-i rajongótábor is meglepetésben részesült, ugyanis a Lacuna Coil Heaven's A Lie című szerzeményét Simone-nal énekelte Cristina. 

Erről a közös előadásról szintén videó is készült, íme:

 A Lacuna Coil számára nemcsak a tavalyi és ez az év volt pörgős, ugyanis jövőre több meglepetéssel készülnek rajongóik számára: 2018. január 19-én Londonban egy nagyszabású koncerttel ünneplik meg aktivitásuk 20. évfordulóját, valamint Nothing Stands In Our Way címmel egy könyvet is piacra dobnak, amely ezt a 20 évet öleli fel, rengeteg képpel és érdekes történettel. Folytatódik majd a Delirium lemez turnéja is, új lemezt pedig a tervek szerint 2019-ben készít a milánói brigád.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1012916647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása