Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia mesélt a januárban megrendezésre kerülő koncertről

Januárban nagyszabású bulival jubilál a csapat

2017. szeptember 26. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben megírtuk, hogy a milánói zenemágusok jövőre zenei aktivitásuk 20. évfordulóját ünneplik, ennek örömére pedig egy különleges koncerttel készülnek 2018. január 19-én, amely buli Londonban lesz megtartva. 

lcbuli.jpg

De miért éppen London? Miért nem Milánó?

"London jobban megközelíthető a világ minden tájáról, mint a szülővárosunk, Milánó vagy éppen az Egyesült Államok és a járatok is olcsóbbak."

- magyarázta Cristina Scabbia, a csapat énekesnője.

A fellépés a londoni O2 Shepherd's Bush Empire-ben lesz, és természetesen rögzítésre kerül a nagyszabású esemény, amely DVD a tervek szerint 2018 második felében kerül az üzletek polcaira. 

Ezenkívül készülőben van a könyv is, amelyet szintén a jövő év folyamán tervez megjelentetni a zenekar. A kiadvány a "Nothing Stands In Our Way" címet viseli majd és az együttes elmúlt 20 évét öleli fel, rengeteg fotóval és történettel illusztrálva (itt tudjuk előrendelni).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8412897406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása