Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Könyvet ad ki a Lacuna Coil

A kiadvány jövőre kerül a boltokba

2017. augusztus 03. - Jurancsik Eszter

lacuna_1.jpg

Korábban megírtuk, hogy az olasz zenemágusok egy titkos projekttel készülnek jövőre, amelyről tegnap le is rántotta a leplet a Cristina Scabbia énekesnő vezette banda. 2018-ban lesz 20 éve, hogy a Milánóban alakult együttes aktívan zenél, ennek örömére pedig Nothing Stands In Our Way címmel könyvet jelentetnek meg eddigi karrierjükről. A kiadványt itt már előrendelhetjük.

"A Nothing Stands In Our Way egy húsz év történetét felölelő könyv lesz. Annyira izgatott vagyok, hogy megoszthatjuk mindazt, amit az elmúlt húsz évben megéltünk! Ez egy fantasztikus utazás volt, majdnemhogy lehetetlen emlékezni minden eseményre! Sok rajongó rengeteget tud rólunk, de nem mindent, ebben a könyvben még egy csomó érdekesség lesz!"

- lelkendezett Cristina a Blabbermouthnak.

A kiadványban rengeteg, eddig sehol nem látott fotó lesz, amelyekkel illusztrálják a történeteket. 

lckonyv.jpg

Ám a csapat ígérete szerint nem ez lesz az egyetlen érdekesség a rajongóknak, sokminden tervben van. 

Új lemezt viszont 2019-nél előbb nem biztos, hogy készítenek, hiszen a Delirium albummal is még rengeteg helyre szeretnének eljutni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1412716360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása