Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Butcher Babies - Lilith

Megérkezett az első videó!

2017. szeptember 20. - Jurancsik Eszter

Carla Harvey, Heidi Shepherd és a srácok november 10-én dobják piacra harmadik nagylemezüket, amelynek a Lilith címet adták. Korábban megmutatta a formáció az albumborítót és a számok címeit is elárulták, most pedig megérkezett az első kisfilm, amelyet a korong címadó dalához készítettek.

butcherbabiesband2017_638.jpg

Az ötfős banda így nyilatkozott a kiadványról:

"A Butcher Babiest a legnyersebb formájában mutatja be az anyag. Nincs a lemezen auto-tune, száz százalékban igazi gitárt, basszust, dobokat hallhattok, minden érzékszervedet maximálisan betaláljuk. Tudhatjuk, hogy ebben az iparágban a gépek sorra tüntetik el mindazt, amitől egy zenekar igazán zenekar. Nagyon büszkék vagyunk arra a kemény a munkára, elkötelezettségre, amit a csapat kihozott magából a munkálatok során, hogy remekmű születhessen!"

Íme, az új videó:

 

 

ceebd59c-a422-4b92-98e6-168d6d57b917.jpg

És a dallista:

01. Burn The Straw Man
02. Lilith
03. Headspin
04. Korova
05. #Iwokeuplikethis
06. The Huntsman
07. Controller
08. Oceana
09. Look What We've Done
10. Pomona (S**t Happens)
11. Underground And Overrated

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6512879624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása