Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Ultrahangos fotón mutatta meg születendő gyermekét Lisa Middelhauve

Határtalanul boldog a Xandria egykori frontasszonya

2017. szeptember 18. - Jurancsik Eszter

Miután kifejtette véleményét volt csapatáról, a Xandriáról és Dianne van Giersbergen távozásáról, a német énekesnő azt is a rajongók tudomására hozta egy kommentben: első gyermekével várandós, aki Szilveszter környékén fog világra jönni.

lm.jpg

Miután követői gratulációkkal és jókívánságokkal halmozták el, Lisa ultrahangos fotót osztott meg Facebookos profilján a pocakjában fejlődő kislányról. Az énekesnő évekkel ezelőtt kijelentette: nem szeretne gyermeket, így igencsak meglepődött, amikor kiderült, hogy anyai örömök elé néz. Megtudhattuk a hozzászólásból az is, hogy a hét végén születendő gyermekének édesapjával összekötik életüket és a jövőben Lisa Rodermundként lesz megtalálható a közösségi oldalon. Az énekesnő ujjára második alkalommal kerül majd fel a gyűrű, hiszen -ahogy közismert- Nils-szel, a Xandria volt gitárosával 2005-2013-ig voltak házasok. Vőlegényének egyébként már van egy kisfia előző kapcsolatából, akit Lisa is nagyon megszeretett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1012875470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása