Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Így tündökölt Charlotte Wessels az esküvőjén

Múlt hét végén ment férjhez a Delain énekesnője

2017. szeptember 03. - Jurancsik Eszter

A holland énekesnő néhány napja egy templombelsőt ábrázoló képet töltött fel Instagram-oldalára, amelyből a rajongók könnyen kitalálhatták, hogy Charlotte bizony oltár elé állt kedvesével, akivel jó ideje -egészen pontosan 12 éve- egy párt alkotnak.

Ugyan nem tárja a nagyvilág elé magánéletét a Delain pacsirtája, ám azt már tavaly elárulta egy interjúban, hogy barátjával miamarabb szeretnék törvényesíteni szerelmüket. Múlt hét végén az énekesnő álma teljesült, a nyugat-hollandiai Utrechtben található Metaal Kathedraal falain belül kimondta a boldogító igent szerelmének. 

charlotte.jpg

 Instagramjára most feltöltött pár képet Charlotte, amelyekben csodaszép menyassszonyi ruhájában látható. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6012801554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása