Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Az Ayreonnal énekel Marcela Bovio és Irene Jansen

Nem tétlenkedik az énekesnő

2017. szeptember 03. - Jurancsik Eszter

A mexikói származású, de évek óta Hollandiában élő Marcela Bovio igazán nem panaszkodhat unalomra. Miután tavaly csapata, a Stream Of Passion feloszlott, szólóalbumot jelentetett meg Unprecedented címmel, majd Anneke van Giersbergen decemberben életre hívott új együttesébe, a VUUR-be került férjével, a Stream Of Passion egykori gitárosával, Johan van Stratummal. Ám ez az együttműködés nem tartott sokáig, áprilisban ugyanis a vörös hajú szépség zenei különbözőségek miatt otthagyta a bandát. 

mmm.jpg

Később bejelentette, hogy hivatalosan is a MaYaN tagjává vált - ez a csapat az Epicás Mark Jansen másik projektje, ahol az énekesnő Laura Macríval, Mark barátnőjével közösen énekel. Mostanáig nem igazán lehetett hallani Marceláról, ám ma a szoprán pacsirta Facebookján árulta el: háttérénekesként szerepel az Ayreon koncertjein. Ám nem egyedül erősíti Arjen Lucassent, ugyanis vele tart Floor Jansen Nightwish-frontasszony húga, Irene és Lisette van der Berg, aki a Scarlet Stories nevű holland formáció énekesnője. A bulikra Tilburgban, szeptember 15-17-e között kerül majd sor, és Marcela alig várja, hogy színpadra léphessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8912801474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása