Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Arch Enemy - The Eagle Flies Alone

Újabb dallal jelentkeztek Alissáék

2017. augusztus 25. - Jurancsik Eszter

arch.jpg

A svéd/kanadai formáció új lemezét szeptember 8-án dobja piacra Will To Power címmel, elsőként pedig a The World Is Yours című szerzeményt mutatták meg a rajongóknak. Tegnap került ki a Youtube videómegosztóra egy új kisfilm, amely a The Eagle Flies Alone című számhoz készült. Alissa White-Gluz és a fiúk hónapokkal ezelőtt azt nyilatkozták: ez a korong ütősebb lesz, mint a 2014-es War Eternal - ez volt az első album, amelyen már nem a német Angela Gossow hörgött, és Michael Amott szerint mérföldkőnek számított a csapat életében. 

archenemywilltopowercd.jpg

Az új lemezt Dél-Svédországban rögzítették a srácok, Alissa pedig kanadai házi stúdiójából küldte el éneksávjait zenésztársainak. Az együttes ígérete szerint ez a kiadvány a legmagasabb szintű zenei élményt fogja nyújtani a hallgatóságnak, mivel néhány új ötlettel is felturbózták a rajta szereplő dalokat.

Íme, az új videoklip!

 

archenemyeagleflies.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1512779488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása