Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Gyász: elhunyt Janet Rains

A sokoldalú énekesnő 48 éves volt

2017. augusztus 24. - Jurancsik Eszter

janet2.jpg

Szomorú hír érkezett a tengerentúlról: Janet Rains, akinek életéért több, mint egy hónapja küzdöttek az orvosok, tegnap délután elhunyt egy floridai kórházban.

A zenekar július 14-én szenvedett súlyos balesetet - egy kamion rohant lakókocsijukba. David Z, a basszer a helyszínen életét vesztette, kilencen kerültek kórházba, Janetet súlyos égési sérülések érték. A 48 éves énekesnő -egyben a banda turnémenedzsere- szerdán, a kora délutáni órákban adta fel a küzdelmet, miután orvosai közölték családjával: sajnos nincs esély arra, hogy felépül sérüléseiből, így lekapcsolták a lélegeztetőgépről.

janet.jpg

Az Adrenaline Mob menedzselése mellett tagja volt az M80 nevet viselő, 80-as évek dalait feldolgozó együttesnek, de a Headbanger's Ball és Not By Sight zenekarokban is énekelt. 

Nyugodjék békében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2512777760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása