Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Phil Collins-feldolgozással rukkolt elő az In This Moment

Az In The Air Tonight-hoz készítettek videót

2017. július 18. - Jurancsik Eszter

 

thumb-1920-542239.jpg

A Maria Brink által vezetett Los Angeles-i banda új lemeze pénteken kerül boltokba Ritual címmel, két dalt pedig már megmutattak a rajongóknak az Oh Lord és a Roots képében. Most újabb szám került ki a Youtube videómegosztóra, az In The Air Tonight-hoz készített dalszöveges videót a zenekar. A dalt eredetileg az angol Phil Collins énekelte. 

Maria így nyilatkozott az új albumról:

"Úgy érzem, most szintet léptünk. Meggyőződésem, hogy az életem feltöltődött energiával. A dalok, amiket írok, mindig személyes érzéseken alapulnak, és most is azt osztom meg, ami belülről érkezik. Soha nem nyomtam el az érzéseimet; és ezek másokat is inspirálnak. Egy teljesen új oldalamról ismerhettek meg a lemezen, személyiségemnek ez a legerősebb oldala, és ehhez szükségtelen a nyílt szexualitás."

Íme, a Phil Collins-klasszikus In The Air Tonight újraértelmezése:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4612672639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása