Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cellar Darling: itt az első album!

Június 30-án jelent meg a korong

2017. július 02. - Jurancsik Eszter

cellar-darling.jpg

A svájci folk metált játszó Eluveitie három ex-tagja, Anna Murphy énekesnő, Merlin Sutter és Ivo Henzi tavaly megalapították saját együttesüket Cellar Darling néven, és alig egy év alatt megírták és felvették első közös albumuk dalait, amely június 30-ával került boltokba. Hetekkel a megjelenés előtt a banda már bemutatta a Black Moon és Avalanche című szerzeményeket, amelyek igen pozitív kritikákat kaptak a rajongóktól. 

A lemez a This Is The Sound címet viseli, amelyen 14 dal kapott helyet, a megjelenés napján pedig a The Hermit című dalhoz is közzétették az elkészített videoklipet.

Merlin így nyilatkozott a Blabbermouth nevű zenei portálnak:

"A This Is The Sound a végeredménye egy közel egy évig tartó, intenzív, kreatív dalszerzői, stúdiós folyamatnak, amit komoly hullámvölgyek, veszteségek és érdekes élmények kísértek. Ki merjük jelenteni, hogy ez karrierünk eddigi legjobb munkája."

Íme, a korong borítója és számlistája:

cellaralbummay.jpg

01. Avalanche
02. Black Moon
03. Challenge
04. Hullaballoo
05. Six Days
06. The Hermit
07. Water
08. Fire, Wind & Earth
09. Rebels
10. Under The Oak Tree…
11. …High Above These Crowns
12. Starcrusher
13. Hedonia
14. Redemption

 

 

 

És a legújabb dal, a The Hermit:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1212635449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása