Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

2019-re várható a Lacuna Coil új lemeze

Jövőre meglepetésekkel készülnek

2017. május 13. - Jurancsik Eszter

Az olasz zenekar Delirium című albumával járja a világot, a turné keretein belül 7-ével nálunk is koncertet adtak. Cristina és Andrea most elárulták: 2019-nél hamarabb nem biztos, hogy új lemezzel jelentkeznek. 

lc_1.jpg

Ennek oka, hogy jövőre lesz 20 éve, hogy aktív az együttes, ennek apropóján pedig különleges projektre és meglepetésekre készülnek. 2008-ban, a csapat tízéves fennállása alkalmából DVD-t dobtak piacra az olaszok, amely a Visual Karma (Body, Mind And Soul) címet kapta. 

Andrea sejtelmesen ennyit mondott: lehet, hogy egy újabb DVD-t adnak ki, de az is elképzelhető hogy egy több kiadványból álló csomaggal kedveskednek a rajongóknak. Egyelőre titkos a projekt, de a zenekar biztos abban, hogy tetszeni fog a rajongóknak.

Unatkozni biztosan nem fognak a milánói zenemágusok, hiszen a Delirium turnéja nyáron sem áll le, valamint ősszel az Epicával járják Észak-Amerikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2712502299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása