Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Végre CD formájában is elérhető a Trees Of Eternity albuma

Boltok polcain a Hour Of The Nightingale

2017. január 08. - Jurancsik Eszter

Végre kezükben tarthatják a rajongók az örebrói banda albumát, amely már nyáron előrendelhető volt, ám technikai okok miatt csak most hallgathatjuk CD formátumban.

aleah-standbridge-trees-of-eternity.jpg

A lemezt tavasszal, hosszú és súlyos betegség következtében elhunyt énekesnőjük, Aleah Stanbridge emlékére adta ki a zenekar, Juha pedig a következőket írta Facebook-oldalán:

"Végre megkaptam saját példányom a Trees Of Eternity-albumból. Nem tudom elmondani szavakkal, mennyire büszke, ugyanakkor szomorú érzés a kezemben tartani. Ez az az ok, amiért érdemes reggel felkelnem. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki támogatott, segítette az album kiadását. És köszönöm mindenkinek, aki megvásárolja a lemezt, terjesszétek a szeretetet és a támogatást. Szívmelengető érzés olvasni, hogy mennyi embernek jelentenek sokat ezek a dalok, szerte a világon. Szeretném még, hogy tudjátok: dolgozom Aleah versein ezeken a sötét, téli estéken, remélhetőleg nemsokára többet is mondhatok erről. Dolgozom Aleah szólólemezén, ám ez csak lassan megy, hiszen nagyon érzelmes és személyes dologról van szó. Nem hagylak el Titeket. Köszönöm mindenkinek, aki szereti Aleah-t, őrizzük lángját Csalogány Királynőnknek."

 

 

Vagyis a zenész egy posztumusz korongot is szeretne szentelni néhai párjának. Korábban azt nyilatkozta, képtelen folytatni a zenélést felesége halála után, így a Trees Of Eternity munkássága is ebben az egy albumban merül ki. A lemez szinte mindenütt kedvező kritikákat kapott, remélhetőleg Aleah szólólemeze szintén hasonló fogadtatásra lel.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8012109409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása