Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nemsokára debütál az Arch Enemy Ravenous című klipje

Márciusban érkezik a DVD, a dal pedig nemsokára látható lesz

2016. december 31. - Jurancsik Eszter

Augusztusban, a németországi Wacken Open Air fesztiválon lépett fel a banda, a koncertet pedig rögzítették. Korábban az együttes elárulta, hogy a következő anyag nagyon ütős lesz, még jobb dalokkal, mint a War Eternal album.

wacken-2016-arch-enemy-4.jpg

Alissa a 2016-os Wackenen, Németországban.

Bár a formáció rengeteget volt úton 2016-ban, már elkezdtek dolgozni az új szerzeményeken, de addig is egy különleges meglepetéssel kedveskednek a rajongóiknak. As The Stages Burn címmel jelenik meg a kiadvány 2017. március 31.-én a Century Media gondozásában, ennek kapcsán a Balbbermouth-nak Alissa White-Gluz énekesnő és az alapító-gitáros Michael Amott.

0316arch045.jpg

Alissa White-Gluz 2014 tavaszán vette át Angela Gossow helyét a bandában.

"Azt hiszem, ez a DVD egy tökéletes dokumentálása a War Eternal-os időszaknak. Az új Arch Enemy kezdete ez az album, két évig voltunk úton, a Wackenes koncert pedig nagyon klassz volt."

- kezdte Michael.

"A Wacken a legklasszabb heavy metal fesztivál a világon, és bár rengeteg show-t adtunk szerte a világon, több, mint 40 országban, ez lesz a fő téma a DVD-n. Természetesen lesznek extrák is, a kiadvány pedig Blu-ray lesz!"

A DVD megjelenését követően a csapat a Lacuna Coil és a The Haunted társaságában újra turnéra indul, de a következő album is készülőben van, erről Alissa mesélt:

"A War Eternal egy kiváló album lett, de szeretnénk még jobbak lenni. Egy teljesen új világ lesz az új lemez! Figyelembe vesszük egymás elképzeléseit, így tudunk együtt dolgozni!"

archenemy2017tourlacuna.jpg

A 2017 tavaszán induló turné állomásai

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1612085405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása