Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új albummal jelentkezik az Edenbridge

Hosszú szünet után az osztrák csapat ismét aktív

2016. december 02. - Jurancsik Eszter

edenbridgebandnov2016_638.jpg

A Blabbermouth nevű oldal írta meg a hírt, miszerint a Sabine Edelsbacher vezette osztrák csapat The Great Momentum címmel új albumot dob az üzletek polcaira 2017. február 17-én. A formáció háza táján több, mint három évig csend honolt a legutóbbi korong, a The Bonding (2013) óta, így a rajongók méltán örülhetnek a hírnek. Ezzel egy időben a borítót és a dalok listáját is közzétette a csapat.

Meglepő, hogy más zenekarokkal ellentétben új kiadványán mindössze kilenc tétel szerepel, ennek kapcsán a Blabbermouth-nak Sabine a következőket nyilatkozta:

"Noha az albumaink megjelenése között mindig jelentős idő telt el, nem töltöttük tétlenül az elmúlt időszakot, folyamatosan dolgoztunk. Számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség az elsődleges szempont."

A szerzeményeket az alt énekesnő és Lanvall, a banda egyik gitárosa írta.

Íme, a számlista:

01. Shiantara 
02. The Die Is Not Cast 
03. The Moment Is Now 
04. Until The End Of Time 
05. The Visitor 
06. Return To Grace 
07. Only A Whiff Of Life 
08. A Turnaround In Art 
09. The Greatest Gift Of All 

edenbridgegreatmomentumcd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1912017489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása