Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Marcela Bovio Anneke van Giersbergen új zenei projektjében szerepel

A VUUR nevű csapatban dolgozik együtt a két énekesnő

2016. december 01. - Jurancsik Eszter

Anneke délelőtt jelentette be Intagramján, miszerint nemsokára különleges meglepetéssel készül. A holland pacsirta, aki a The Gentle Storm frontasszonya, új zenei projektet hozott létre, amelyben a Stream Of Passion ex-énekesnője, a mexikói születésű, ám közel tíz éve Hollandiában élő Marcela Bovio is helyet kapott.

"Kedves Barátaink! Büszkén mutatom be új bandámat, a VUUR-t! Az elmúlt hónapokban a debütáló albumon dolgoztunk, dalokat írunk, a lemez pedig 2017 őszén fog megjelenni. Súlyos, de dallamos, progresszív zenére számítsatok!"

- írta Facebookján Anneke, akinek nevét a The Gathering kapcsán ismerhették meg a metálkedvelők. Miután kilépett a csapatból, Agua de Annique néven zenélt, majd a The Gentle Storm énekesnője lett.

15230587_368045816877213_6971815843465744895_n.jpg

Kép: Facebook/VUUR

Marcelával évek óta jó barátnők, így került képbe ő is, szólólemeze egyébként szeptemberben jelent meg. A csapat tagjai: 

Anneke van Giersbergen - ének

Marcela Bovio - ének

Ed Warby - dobok

Johan van Stratum - basszusgitár

Ferry Duijsens - gitár

Jord Otto -gitárok

Amint látható a felsorolásban, más ismerős nevek is szerephez jutottak a zenekarban: Johan van Stratum a Stream Of Passionban zenélt együtt feleségével, a vokalista Marcelával, Jord Otto pedig a nemrégiben feloszlott ReVamp tagja volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9812014638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása