Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja gondolatai a zenéről

Egy spanyol zenei magazinnak adott interjút az énekesnő

2016. november 18. - Jurancsik Eszter

A közelmúltban Tarja és családja lakhelyet váltott, ennek apropóján interjúvolta meg a finn pacsirtát a Rockiller nevű internetes lap. A teljes interjú itt olvasható (spanyolul tudók előnyben). Néhány érdekesség ismét kiderült az énekesnőről. Többek közt az, hogy férjével és kislányával, Naomival nemrégiben Andalúziába (Spanyolország) költöztek, mert nincs olyan messze, mint Argentína és szép országnak tartják. Megtudhattuk továbbá azt is, hogy Tarja kedvenc Nightwish-albuma a Once volt, legkedvesebb dalai pedig, amelyeket volt együttesével rögzített, a Ghost Love Score és a Phantom Of The Opera. 

tarja-the-brightest-void-foto.jpg

A dalospacsirta példaképeiről is ejtett néhány szót:

"Whitney Houston és Peter Gabriel a kedvenc énekeseim közé tartoznak. De édesanyám is a példaképem.Ő 2003-ban távozott az élők világából és nagyon sokat veszítettem a halálával. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá."

Tarja elmondása szerint kislánya, Naomi örökölte a zenei tehetséget, hiszen alig 4 évesen nagyszerű ritmusérzékkel rendelkezik, és az énekesnő támogatni fogja őt, ha szintén zenészi pályára lép. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1911971118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása