Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Spiritbox: itt az új középlemez+klippremier

2023. november 03. - Jurancsik Eszter

340489345_791444229060872_4765459201756067220_n.jpg

Mától elérhető a Spiritbox új középlemeze, a hat tételt felsorakoztató "The Fear Of Fear". A kanadai csapat két dal képében már ízelítőt adott a kiadványból, augusztus végén a Jaded, októberben pedig a Cellar Door jelent meg.

A zenekar műfajilag nehezen beskatulyázható, munkásságukban ugyanis éppúgy fellelhető a progresszív metal, mint a metalcore, a djent vagy a post-metal.

Úgy érzem, hogy a mi műfajunk megszállottja annak az elképzelésnek, hogy minden dal, amit a zenekartól hallasz, egy vallomás, mint például: "Ez a banda mostani hangzása." Lehet, hogy ez minden műfajra igaz, csak én nem látom annyira, de amikor például Doja Cat megjelentet egy dalt, amelyben énekel, a rajongók nem mondják azt, hogy "Soha többé nem fog rappelni!". Az embereknek tudniuk kell, hogy amikor új számmal jelentkezünk, az nem azt jelenti, hogy az egy légüres térben született, ahol egy zenekar csak azt a dalt kreálta. Lehet, hogy egy olyan dalt hallasz tőlünk, ami két évvel később íródott, mint a rá következő szerzemény. Nem tudhatod, mikor születtek.

- mesélte korábban a Kerrang! magazinnak Courtney LaPlante, a formáció énekesnője.

A friss EP-ről tegnap újabb videoklipes dal látott napvilágot, az Ultraviolet:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9918250021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása