Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

A Butcher Babies készülő új albumáról mesélt Heidi Shepherd - jövőre érkezik a kiadvány

2022. november 25. - Jurancsik Eszter

312118566_680266550124277_3167077341439801826_n.jpg

Dolgozik negyedik stúdióalbumán a kaliforniai Butcher Babies, a csapat egyik énekesnője, Heidi Shepherd pedig nemrég egy interjúban mesélt a készülő újdonságról.

Kiderült: a korong dupla CD-n jelenik meg, valamikor a jövő év elején.

Nos, ez egy dupla album lesz, és van egy csomó kislemezünk, ami már megjelent róla. Most is egy új videoklip vágásán dolgozunk. Rengeteg szórakoztató dolgot tervezünk, és ez klassz, mert igen kreatívak vagyunk. Jövő év elején még több klipet fogunk forgatni. Ez mind izgalmas, alig várom, hogy mások is hallhassák, amit alkottunk.

- mesélt Heidi a munkálatokról, majd így folytatta:

Michiganben vettük fel az albumot, a semmi közepén. Télen folytak a munkálatok, és ez a lemezen is érezhető lesz, sok érdekes érzelmet felvonultat majd! Minden egyes dalba beletettük a szívünket és a lelkünket. Azt akarjuk, hogy mindegyik dal megkapja azt a figyelmet, amit érdemel. Tehát ezt az utat folytatjuk, és csak apránként szivárogtatjuk ki őket.

A csapat legutóbbi nagylemeze 2017-ben, "Lilith" címmel jelent meg, majd szerződést bontottak a Century Media kiadóval. Azt még mindig nem tudni, melyik kiadó gondozásában jön ki az új album, amelyről már öt dal is hallható volt, a Bottom Of A Bottle, a Sleeping With The Enemy, a Yorktown, a Last Dance és az It's Killin' Time, Baby!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6717987566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása