Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Temperance - Darkness Is Just A Drawing

2023. október 18. - Jurancsik Eszter

369731192_5821889394580528_8861298452553551100_n.jpg

Az énekesnőcserén átesett Temperance október 20-ával küldi boltokba vadonatúj lemezét "Hermitage - Daruma's Eyes Pt. 2" címmel, amely korongon már Kristin Starkey hangja hallható.

Nagyon izgatottak vagyunk a Hermitage nevű új lemez miatt! Személy szerint az "Of Jupiter and Moons" albumon megjelent Daruma's Eyes Pt 1 című kompozíciója óta álmodtam egy ilyen igazi konceptalbum elkészítéséről, és végre megcsináltuk - egy teljes történet hat karakterrel (hat énekes által képviselve), plusz egy ilyen nagyszerű mesélővel. Úgy döntöttünk, hogy lecseréljük a produceri csapatot, 100%-ban olaszok; Simone Mularonival együtt dolgoztunk a keverésen, ahogy a zenekar első három albumán is, plusz most először dolgoztam együtt valakivel a hangszerelésen: Daniele Mazzával, az Ancient Bards ötletgazdájával. A grafikát szintén a tehetséges művész, Giada Belviso készítette. Készüljetek fel egy utazásra a csodákon és álmokon keresztül.

- mesélte korábban az olasz zenekar alapítója, Marco Pastorino. Két kislemezes dalt hallhattunk a lemezről: elsőként érkezett a Daruma, majd a No Return, néhány nappal ezelőtt pedig kijött a harmadik szerzemény is, amely a Darkness Is Just A Drawing címet viseli, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7418237303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása