Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Babát vár a Therion énekesnője!

2023. augusztus 03. - Jurancsik Eszter

134918087_5249773101707187_6638599950081129831_n.jpg

Ma jelentette be a szimfometalban utazó Therion, hogy egyik énekesnőjük, Chiara Malvestiti kisbabát vár, ezért egy ideig Rosalia Sairem, a csapat másik frontlánya énekel csak a fellépéseken. A közleményből az is kiderül: az olasz tehetség kislányt hord a szíve alatt.

Nagyszerű és szomorú híreket hoztunk nektek. A pozitív hír, hogy szeretett valkűrünk, Chiara családja egy újabb kis szopránnal bővül, aki év vége felé hagyja el Vénusz barlangját, és lép be a mi evilági birodalmunkba. Bár nem könnyű a terhessége, Chiara az első két nyári fesztivált ugyanolyan ragyogással és profizmussal csinálta végig, mint mindig. Azonban orvosa most egy nehezebb időszak után azt javasolta neki, hogy ne üljön repülőre és kerülje a stresszt. Így a pénteki romániai Rockstadt Extreme Fest fesztivált és valószínűleg a hónap végén a portugáliai Milagre Metaleiro fesztivált nélküle csináljuk végig.

- vezette fel a csodás hírt a zenekar, majd így folytatta:

Nagyon szomorúak vagyunk emiatt, de mindenki határozottan egyetért abban, hogy az egészség mindig a legfontosabb kell, hogy legyen. Chiara és a kisbaba egészsége nincs veszélyben, de sokat kell pihennie. Így Rosa énekel helyette is, és készen áll arra, hogy szükség esetén Portugáliában is színpadra álljon.

A banda már dolgozik új lemezén, amely a Leviathan-trilógia lezárása lesz, a korongot pedig a Napalm Records felügyelete alatt adják majd ki - az egyik legnagyobb független metal kiadóval tavasszal szerződött le a formáció.

Boldog babavárást és jó egészséget kívánunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9318185077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása