Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Bemutatkozik Nicoletta Rosellini új projektje - Alterium

2023. július 27. - Jurancsik Eszter

357424768_183791324693238_343063359403230506_n.jpg

Nicoletta Rossellinit főként a Kalidia és a Walk In Darkness nevű zenekarokból ismerhetjük, utóbbi bandának 2015 óta tagja, a Kalidia pedig idén márciusban, 12 év után feloszlott.

A tehetséges olasz énekesnő ma örömmel jelentette be, hogy új csapatban hallhatjuk őt - a projekt neve Alterium, és műfajilag a power metal vonalán kívánnak mozogni.

Büszkeséggel jelentjük be, hogy egy új epikus kaland vette kezdetét Olaszország szívében. Tartsatok velünk, mert a mitológia és az epikus legendák birodalmaiba repítünk titeket, dübörgő gitárriffekkel, magasztos énekkel és adrenalinpumpáló ritmusokkal! Dallamaink elvarázsolt világokba visznek, ahol legendák elevenednek meg és érzelmek szabadulnak el. Szívünket-lelkünket beleadtuk debütáló albumunk elkészítésébe, és örömmel jelentjük be, hogy csatlakoztunk az AFM Records előadóinak névsorához. Maradjatok velünk, hiszen izgalmas kalandokba csöppenünk! Kövess minket, hogy exkluzív betekintést nyerhess a színfalak mögé, frissítésekről és turné dátumokról értesülj!

- mutatkozott be a frissensült zenekar a Facebookon

Felállás:

Nicoletta Rossellini - ének

Paolo Campitelli - gitár

Alessandro Mammola - gitár

Luca Scalabrin - basszusgitár

Dario Gozzi - dobok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8218180441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása